profier

Leilighetene

59 lekre leiligheter i ulike størrelser med balkong/terrasse, høy standard, gode solforhold og idyllisk felles grøntområde.


Leilighetene på Hagejordet kommer i størrelser og utførelser for de fleste. Fra urbane og arealeffektive 2-roms leiligheter med stue/kjøkken, entré, bad og soverom, til eksklusive og store leiligheter med 3 soverom, takterrasse, hovedsoverom med en-suite bad og walk-in closet. 

Felles for alle leilighetene er solrike uteplasser i form av markterrasse, balkong eller takterrasse, et stort og skjermet felles uteareal, nydelig utsikt, gjennomtenkte planløsninger, høye kvaliteter og god standard.

Alle leilighetene leveres med 1 stk parkeringsplass og 1 stk sportsbod. Noen leiligheter leveres med 2 stk parkeringsplasser (se prisliste eller boligvelger). Ladestasjon til elbil, kan bestilles som tilvalg. 

Størrelser fra 40-150 kvm

Skjermet grøntområde

Balkong eller terrasse

Gode solforhold, flott utsikt

Gode kvaliteter


Gulvene blir i 1-stavs eikeparkett, en solid kvalitet som bare får mer personlighet med tiden. Store vinduer vil farge hjemmet ditt med dagslys i mange valører gjennom årstidene, i godt samspill med et moderne fargevalg på veggene, og det blir slette flater i taket. Vi har sørget for at du får nok bodplass til alle eiendeler i kjelleren. 

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Hagejordet gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som glass, tre og stål.

Leilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra Sigdal og integrerte hvitevarer fra Siemens. På badet leveres innredningen fra Space interiør med heldekkende vask, vegghengt toalett og speil med ramme.