profier

Rekkehusene

7 familievennlige rekkehus fordelt på to bygninger, Bygg F og G, med idyllisk felles grøntområde, privat hage, minimum to terrasser og egen carport.


På Hagejordet kommer det 7 moderne rekkehus med høy standard, gode lysforhold og svært gode kvaliteter både inne og ute. Husene varierer fra 130 kvm over to plan, til 178 kvm over tre plan.

Du får et eget, privat uteområde med direkte adkomst fra stuen. På godværsdager blir dette et ekstra oppholdsrom med ubegrenset takhøyde. I tillegg blir det anlagt et hyggelig fellesområde med busker, trær og sitteplasser, et sted naboer i alle aldre kan møtes og ha glede av godt naboskap. De største rekkehusene har egen terrasse i øverste plan med garantert "takterrasse-følelse". Hoveduteområdet til hvert rekkehus vender mot vest, og har gode solforhold.

Alle rekkehusene åpen stue- og kjøkkenløsning, tre soverom, to bad og ekstra TV-stue. I tillegg har rekkehusene to innvendige boder, en sportsbod i tilknytning til inngangspartiet og sportsbod i bakkant av carport. Det medfølger 1 stk carport til hvert rekkehus.

Størrelser fra 130-178 kvm

Skjermet grøntområde

Hage og flere terrasser

Gode solforhold, flott utsikt

Gode kvaliteter


Gulvene blir i 1-stavs eikeparkett, en solid kvalitet som bare får mer personlighet med tiden. Store vinduer vil farge hjemmet ditt med dagslys i mange valører gjennom årstidene, i godt samspill med et moderne fargevalg på veggene, og det blir slette flater i taket. 

Kjøp av nytt rekkehus er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme i 1. etasje og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Hagejordet gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som glass, tre og stål.

Rekkehusene leveres med kvalitetskjøkken fra Sigdal og integrerte hvitevarer fra Siemens. På badet leveres innredningen fra Space interiør med heldekkende vask, vegghengt toalett og speil med ramme.