profier
Logo

Konnerudparken - Nye leiligheter med innflytting sommer 2024

NYHET! KR 0,- I FORSKUDD OG MULIGHET FOR FLEKSIBEL OVERTAKELSE!

Velkommen til fellesvisninger i ledige leiligheter og åpent visningssenter! Avtal tidspunkt med megler, eller kom innom visningssenteret vårt torsdager kl. 10:00-14:00!


Vi har flere fine leiligheter i ulike størrelser og prisklasser igjen for salg. Leilighetene leveres med gjennomgående gode kvaliteter. 1-stavs herdet tregulv, gasspeis i utvalgte leiligheter, balkong, Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer og heis fra parkeringskjeller opp til alle etasjeplan. Felles vaskeplass til bil, sykkelverksted og smørebod, og 3 felles takterrasser.

Pris

4 650 000 - 12 200 000

Kvm.

66 - 136

Rom

3 - 5

Estimert innflytting

Sommer 2024

Leilighet E-301

Vi har ferdigstilt leilighet E-301, slik at man kan komme inn og oppleve kvalitetene og utsikten i Konnerudparken. Leiligheten er en romslig og flott 3-roms leilighet i 3. etasje, med sydvendt og skjermet balkong på hele 20,9kvm, nydelig utsikt og høye kvaliteter.

Prosjektets fremdrift

 • Salgsstart

  Våren 2021

 • Byggestart

  Vinter 2022

 • Bygging pågår

  Åpent visningssenter, mulighet for visning i utvalgte leiligheter

 • Estimert innflytting

  Sommer 2024

Intervju med kjøper

Fra hus på Konnerud, til leilighet i Konnerudparken


Det er en nydelig høstdag i Drammen, når vi møter Vivi Sjøberg Moum på en hyggelig kafé på Bragernes Torg. Hun og mannen Gjermund Moum har kjøpt leilighet i boligprosjektet Konnerudparken, og om under ett år flytter de inn i en splitter ny leilighet i hjertet av Konnerud.

Historien om hvordan Vivi og Gjermund endte med leilighetskjøp i Konnerudparken, startet for over fem år siden.

Sommeren 2024 flytter de inn i sin nye leilighet, med nærhet til samme turstier, butikker og omgangskrets som før. Tanken på at de ikke lenger skal bo i et hus på Konnerud, men i en ny leilighet i Konnerudparken, er noe de virkelig ser frem til.

Leiligheter med høy standard, i hjertet av Konnerud


Konnerudparken er stedet for deg som ønsker en sosial og aktiv livsstil med nærhet til alt, samtidig som du kan trekke deg tilbake og nyte ro og fred i en flunkende ny leilighet - uten å tenke på oppussing, vedlikehold, snømåking eller plenklipping. 

Her er alt lagt til rette for at du skal kunne nyte livet! Like i nærheten ligger marka, med badevann, tur- og treningsterreng, skiløyper og idrettsanlegg. Rett utenfor finner du også butikker og restauranter, og busstoppet bare et steinkast unna.

Leilighetene har gjennomgående høy kvalitetsstandard, gode planløsninger og interiør utformet av interiørarkitekt Trond Ramsøskar. I tillegg har vi lagt vekt på store balkonger og terrasser med best mulig utsikt.

Har du bil, kan du parkere i parkeringskjelleren og ta heis rett opp til leiligheten. Det er også hyggelige fellesarealer både inne og ute, 3 felles takterrasser, smørebod og vaskeplass til bil.

Toppleilighet D-601

Ny 4-roms toppleilighet med flott utsikt, gode solforhold og høy standard!  Egen privat takterrasse på 25 kvm, i tillegg til balkong på 4 kvm. Stort hovedsoverom med en-suite bad og walk-in garderobe. Nydelig utsikt og svært høye kvaliteter.

Leilighetene i Konnerudparken leveres med gode materialvalg

Materialer med kvaliteter du vil kjenne på kroppen


Inne får flere av leilighetene gasspeis, en dekorativ og lun varmekilde. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. 

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. På bad, hall/gang/entrè leveres downlights som belysning i himling. Alle oppganger og innvendige fellsearealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen har kamera og skjerm, slik at du ser hvem som ringer på.

Gode solforhold

Flott utsikt

Store balkonger

Felles uteområde

NYHET! Kr 0,- i forskudd og fleksibel overtakelse!

VI TILBYR NÅ EKSTRA TRYGGHET FOR DEG SOM MÅ SELGE EGEN BOLIG!

Kjøper du leilighet nå, betaler du ingenting i forskudd, og vi tilbyr mulighet for fleksibel overtakelse - slik at du får tid til å selge din nåværende bolig, også uten å binde egenkapital. 

Du får god tid til å selge din eksisterende bolig uten å ta stor økonomisk risiko. I tillegg hjelper vi deg gjerne med kostnadsfri verdivurdering.

Om Gjelsten Bolig og Eidra

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Konnerudparken står Gjelsten Bolig (tidligere Profier) og Eidra AS (tidligere Drammen kommune eiendomsutvikling AS (DKEU)), to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet. Eidra AS er eid av Drammen kommune og utvikler eiendommer med lokal forankring.

Gjelsten Bolig er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 10.000 boliger og over 800.000 m2 handel /næring. Boligprosjekter utviklet av Gjelsten Bolig kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. 

Meld interesse

Romløsning

Kommentar

Kontakt megler

NYHET! KR 0,- I FORSKUDD OG MULIGHET FOR FLEKSIBEL OVERTAKELSE!

Kampanje