profier

Nye leiligheter i Konnerudparken

I hjertet av Konnerud, kommer 142 nye selveierleiligheter. Midt i Konneruds nye sentrum, i rolige omgivelser og rett ved løypa.


Leilighetene i Konnerudparken har blitt veldig godt mottatt, men det er fortsatt noen perler igjen i prosjektet. 

Konnerudparken består totalt av 142 leiligheter fordelt på 9 punkthus. Det er ledige leiligheter i størrelser fra 66-136 kvm, så her kan alle finne en leilighet som er tilpasset sine behov. 

Byggingen er godt i gang, og med forventet ferdigstillelse sommeren 2024, kan du se frem til å flytte inn i ditt drømmehjem i nær fremtid.

Alle leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur.

Skjermet grøntområde

Store balkonger

Flott utsikt og gode solforhold

Logo

Ro og fred, med kort vei til alt du er glad i

I Konnerudparken bor du sentralt, med kort vei til butikker og flotte turområder året rundt.


Leilighetene vil bli omkranset av et nytt torg med nye butikker og andre servicetilbud. Mellom byggene etableres et fint parkområde til felles glede for beboerne og de som kommer på besøk. 

Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er busstopp rett ved. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området. 

Alle priser i Konnerudparken er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Fordelen med å kjøpe ny bolig

Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


Garanti
I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene. 

Adresse

Torsbergveien 1, Konnerud

Areal

142 leiligheter / 800 kvm næring

Arkitekt

MAKE Arkitekter

Eiere

Profier AS / DKEU

Entreprenør

Consto Øst AS

Prosjektleder

Einar S. Amundsen

Megler

DNB Eiendom

Status

I salg / Under bygging