profier

Ny bolig på Hagejordet

På Hagejordet ligger alt til rette for en enklere hverdag


Boligene er tegnet av anerkjente Lundhagem arkitekter, et arkitektkontor som er dyktige på å kombinere spennende arkitektur med smarte romløsninger og å utnytte lyset maksimalt.

Gulvene blir i 1-stavs eikeparkett, en solid kvalitet som bare får mer personlighet med tiden. Gulvfliser på bad, WC, vaskerom og entré/hall. Store vinduer vil farge hjemmet ditt med dagslys i mange valører gjennom årstidene, i godt samspill med et moderne fargevalg på veggene.

Kjøp av ny bolig er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Boligene leveres med kvalitetskjøkken fra Sigdal, med integrerte hvitevarer fra Siemens. Det blir LED downlights i himling på bad, WC-rom og i gang/entré.

Hagejordet får en frodig og flott opparbeidet hage for lek og avslapning. I senter av hageanlegget kommer et fellesrom som beboerne i Hagejordet kan benytte seg av. 

Skjermet grøntområde
og felleshus

Store balkonger/
terrasser

Hyggelig utsikt og
gode solforhold

Garasjeplass/
carport medfølger

Kvalitetskjøkken og
et flott bad

Kjøkken bygget for bruk, og badet som en privat oase


Kjøkken: Som standard leveres et moderne kjøkken av type Sigdal Horisont, i farge hvit, med slette fronter og innfreste grep. Benkeplate leveres i sort laminat. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt. Se prospekt for mer informasjon.

Bad: Innredningen leveres fra Space interiør og kommer med heldekkende vask, speilet kommer med ramme i eloksert aluminium og det vegghengte toalettet har softclose-sete. Det leveres i tillegg 1 stk toalettpapirholder og 4 stk håndklekroker.

Gode uteområder

– som blir en forlengelse av hjemmet ditt


Tilgjengeligheten til natur og friluftsliv er stor på Hagejordet samtidig som Lillehammer sentrum er i umiddelbar nærhet. Her er rammene lagt til rette for det gode liv. I tillegg blir det anlagt et hyggelig fellesområde med busker, trær og sitteplasser, et sted naboer i alle aldre kan møtes og ha glede av godt naboskap. På godværsdager blir dette et ekstra oppholdsrom med ubegrenset takhøyde. 

Felles oppholdsareal ute er tilpasset forskjellige aldersgrupper. På tunet er det planlagt soner for opphold i forbindelse med lekeplassen. Et areal med trebelegg og bord med benker vil gi et naturlig møtepunkt. En sitteplass med bord og benker er også plassert på gresset ved lekeapparatene. Leke- og oppholdsarealet er avgrenset mot gangstier og bygninger, samt mot intern kjørevei med både buskfelter og staudefelter. Dette for å skape en egen oase avgrenset fra kjørbare arealer. Ett fellesrom for alle beboerne er plassert på tunet, parallelt ovenfor trappehuset ned til p-kjeller. 

Landskapsarkitekt er Mange Bekker Arkitektur AS.

Området

Bo urbant og uforstyrret på Søre Ål!


Hagejordet kommer i et idyllisk område på Søre Ål, i underkant av 2 km fra Lillehammer sentrum. På Hagejordet bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Når naturen kaller er den like i nærheten, med lysløype i Søre Ål marka, sti til Mjøsa og lett adkomst til åsene bak med stier, tråkk og veier på kryss og tvers. Til glede for innbyggerne gjennom alle sesonger. 

Det gode tilbudet på Søre Ål strekker seg også langt forbi naturen. Kiwi, Rema 1000, lokalt apotek og bensinstasjon med post sørger for at de aller fleste hverdagsbehov blir godt dekket. 

Samtidig er det gode forbindelser til et yrende byliv i sentrum, med gangvei, sykkelsti og bussen som går jevnlig forbi Hagejordet. Bussen til sentrum tar kun få minutter, og her finner du den hyggelige gågata med godt utvalg av butikker og restauranter.

Området er også kjent for sitt idrettslag, Søre Ål Idrettslag, med aktiviteter som langrenn, hopp, kombinert, fotball og skøyter. I nærmiljøanlegget Engesvea Aktivitetspark er det løyper for skicross, skilek, sykkel, hinderløyper, akebakke og gapahuk. Et mekka for den aktive!

Fra Hagejordet er det gangavstand til populære Søre Ål skole, Åretta ungdomsskole og flere barnehager. 

Fordelen med å kjøpe ny bolig

Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


Garanti
I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene. 

Prosjektinformasjon

Adresse

Hage Søndre, Søre Ål

Areal

59 leiligheter / 7 rekkehus / ca. 21.500 m2 BRA-S

Arkitekt

Lundhagem Arkitekter AS

Eiere

Profier AS

Prosjektleder

Nils Gunnestad

Megler

DNB Eiendom, Lillehammmer

Status

I salg / Under bygging