profier

59 nye leiligheter
og 7 rekkehus

KR 0,- I FORSKUDD!
Flere av boligene i prosjektet selges nå med dobbeltboligforsikring! Velkommen til visning i boligene - avtal tidspunkt med megler

Velkommen til Hagejordet

Bo urbant og uforstyrret på Hagejordet! Et attraktivt boligområde på Søre Ål, rett utenfor Lillehammer sentrum.

Nå har du muligheten til å sikre deg ny leilighet eller nytt rekkehus med kr 0,- i forskudd! 


I rolige og landlige omgivelser selger vi nå 59 nye selveierleiligheter og 7 rekkehus, alle med parkering i garasje eller carport. Hagejordet blir et fantastisk sted å bo for aktive mennesker som stiller litt høyere krav til omgivelsene, arkitektur og sitt nye hjem. 

Ønsker du å avtale byggeplassvisning? Meld deg på visning via knappen under. Det er også mulig å komme inn i flere av leilighetene.

Nøkkelinformasjon

Pris

3 275 000 - 12 850 000

Kvm.

34 - 178

Soverom

1 - 4

Estimert innflytting

Sommer 2024

Leilighet A204

Flott 4-roms leilighet med vidstrakt utsikt og 21,4 kvm stor sydvestvendt og solrik balkong. Leiligheten ligger i 2. etasje, er på hele 90 kvm BRA og inneholder tre soverom, et bad og en romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning. 1 garasjeplass medfølger.

Velg din boligtype

Hagejordet blir 59 leiligheter og 7 rekkehus


På Hagejordet bygges det to forskjellige boligtyper. 

Nord på tomten kommer det 59 leiligheter fordelt på fem bygninger i størrelser fra 40-150 kvm, alle med privat uteplass i form av balkong eller terrasse og svært gode kvaliteter. Garasjeplass i parkeringskjeller medfølger.

Syd på tomten kommer det syv rekkehus fordelt på to bygninger, størrelser fra 130-178 kvm, alle med egen hage, minimum to terrasser og 3 soverom. Det medfølger carport til rekkehusene. 

Kvaliteter


Hagejordet får leiligheter og rekkehus med gode kvaliteter. Alle boligene får store og solrike uteplasser i form av privat balkong eller terrasse. Balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme. Det blir Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens. Helfliset bad med baderomsinnredning fra Space Interiør og varmekabler i gulv. 

Det leveres 1-stavs eikeparkett i alle rom, unntatt bad, wc, vaskerom og entré/hall som får lekre gulvfliser. Veggene males i fargen Washed Linen. Baderom og entré/hall får downlights. 

Det medfølger garasjeplass i garasjeanlegg for leiligheter, og carport til rekkehus. 

NYHET! Kr 0,- i forskudd!

Nå har du muligheten til å sikre deg ny leilighet eller nytt rekkehus med kr 0,- i forskudd! 

Normalt sett skal det etter kontraktsignering innbetales 10 % av kjøpesum i forskudd. Frem til overtakelse sommeren 2024 får du muligheten til å kjøpe leilighet og rekkehus, uten å betale forskudd. Det gjør at du betaler hele kjøpesummen inkl. omkostninger ved overtakelse. 

Flere av boligene i prosjektet selges nå med dobbeltboligforsikring!

Adresse: Hamarvegen 100, 2613 Lillehammer

Om Gjelsten Bolig

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Hagejordet står Gjelsten Bolig (tidligere Profier), en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Gjelsten Bolig er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Gjelsten Bolig kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. 

Meld interesse

Romløsning

Kommentar

Kontakt megler