profier

Hagejordet er ferdigstilt

KR 0,- i forskudd og mulighet for fleksibel overtakelse!
Velkommen til visning i ledige leiligheter.

 Meld deg på visning via knappen.

Velkommen til Hagejordet

Bo urbant og uforstyrret på Hagejordet! Et attraktivt boligområde på Søre Ål, rett utenfor Lillehammer sentrum.

Det spirer og gror på Hagejordet om dagen, og mange har nå flyttet inn i sin nye bolig! Alle byggene er ferdigstilt, men det er fortsatt lekre leiligheter og rekkehus igjen i ulike prisklasser og størrelser. Fra familievennlige rekkehus over to og tre plan med carport, gode oppbevaringsmuligheter, tre soverom og to bad, til 2-, 3- og 4-roms leiligheter med store og solrike balkonger/terrasser, garasjeplass og høy standard.


I rolige og landlige omgivelser selger vi nå 59 nye selveierleiligheter og 7 rekkehus, alle med parkering i garasje eller carport. Hagejordet blir et fantastisk sted å bo for aktive mennesker som stiller litt høyere krav til omgivelsene, arkitektur og sitt nye hjem. 

Ønsker du å se ledige leiligheter og rekkehus? Meld deg på visning via knappen under.

Nøkkelinformasjon

Pris

3 415 000 - 12 850 000

Kvm.

34 - 178

Soverom

1 - 4

Estimert innflytting

Sommer 2024

HAGEJORDET ER FERDIGSTILT! Se de nye bildene:

Velg din boligtype

Hagejordet blir 59 leiligheter og 7 rekkehus


På Hagejordet bygges det to forskjellige boligtyper. 

Nord på tomten kommer det 59 leiligheter fordelt på fem bygninger i størrelser fra 40-150 kvm, alle med privat uteplass i form av balkong eller terrasse og svært gode kvaliteter. Garasjeplass i parkeringskjeller medfølger.

Syd på tomten kommer det syv rekkehus fordelt på to bygninger, størrelser fra 130-178 kvm, alle med egen hage, minimum to terrasser og 3 soverom. Det medfølger carport til rekkehusene. 

Kvaliteter


Hagejordet får leiligheter og rekkehus med gode kvaliteter. Alle boligene får store og solrike uteplasser i form av privat balkong eller terrasse. Balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme. Det blir Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens. Helfliset bad med baderomsinnredning fra Space Interiør og varmekabler i gulv. 

Det leveres 1-stavs eikeparkett i alle rom, unntatt bad, wc, vaskerom og entré/hall som får lekre gulvfliser. Veggene males i fargen Washed Linen. Baderom og entré/hall får downlights. 

Det medfølger garasjeplass i garasjeanlegg for leiligheter, og carport til rekkehus. 

NYHET! Kr 0,- i forskudd og mulighet for fleksibel overtakelse!

Nå har du muligheten til å sikre deg ny leilighet eller nytt rekkehus med kr 0,- i forskudd, og fleksibel overtakelse! 

Normalt sett skal det etter kontraktsignering innbetales 10 % av kjøpesum i forskudd. Frem til overtakelse får du muligheten til å kjøpe leilighet og rekkehus, uten å betale forskudd. Det gjør at du betaler hele kjøpesummen inkl. omkostninger ved overtakelse. 

Med fleksibel overtakelse har du muligheten til å ta over din nye bolig på et tidspunkt som passer for deg og dine behov. På den måten får du tid til å selge din nåværende bolig, og dermed ekstra sikkerhet i forhold til betaling av ny bolig. 

Flere av boligene i prosjektet selges med dobbeltboligforsikring, en garanti mot doble bokostnader dersom du ikke får solgt nåværende bolig!

Adresse: Hamarvegen 100, 2613 Lillehammer

Om Gjelsten Bolig

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Hagejordet står Gjelsten Bolig (tidligere Profier), en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Gjelsten Bolig er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Gjelsten Bolig kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. 

Meld interesse

Romløsning

Kommentar

Kontakt megler